A Hulala cukormentes növényi habalapanyag egy igazi aduász sütéshez és főzéshez egyaránt. A tészta- és húsételektől kezdve a desszertekig, bármi elkészíthető és használata mindig garantálja a tökéletes eredményt. Használhatjuk hidegen és melegen egyaránt, forralható, és ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük.
Összetevők:
Víz; Teljes mértékben hidrogénezett pálmamagolaj (25%); Élelmi rost; Stabilizáló szerek: szorbit szirup (E420), hidroxipropil-cellulóz (E463), nátrium-alginát (E401), nátrium-foszfátok (E339); Tejfehérje; Emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei (E472e); Szójalecitin (E322); Zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b); Aromák; Só; Színezék: karotin (E160a)
Allergének:
tejfehérje, írópor, szójalecitin
Átlagos tápérték adatok 100ml termékben:
Energia: 1032 kJ / 250 kcal
Zsír: 26 g
- ebből telített zsírsav 25 g
Szénhidrát 3,7 g
- ebből cukor 0,03 g
Fehérje: 0,6 g
Só: 0,16 g
Felhasználása:
1 liter habalapanyagból háromszoros mennyiségű hab nyerhető!
A tökéletes eredmény elérése érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. A hosszabb eltarthatóság érdekében hab készítése esetén hőmérséklete mindig maradjon 5 és 8C között.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.
Származási hely: Olaszország
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025 január