A Hulala cukormentes növényi habalapanyag egy igazi aduász sütéshez és főzéshez egyaránt. A tészta- és húsételektől kezdve a desszertekig, bármi elkészíthető és használata mindig garantálja a tökéletes eredményt. Használhatjuk hidegen és melegen egyaránt, forralható, és ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük.
Összetevők:
víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (25%), rost, stabilizátorok: E420, E463, E401,E339; TEJfehérje, emulgeálószerek: E472e, SZÓJAlecithin (E322), E472b; aromák, színezék: E160a
Allergének:
tejfehérje, írópor, szójalecitin
Átlagos tápérték adatok 100ml termékben:
Energia: 1032 kJ / 250 kcal
Zsír: 26 g
- ebből telített zsírsav 25 g
Szénhidrát 3,7 g
- ebből cukor 0,03 g
Fehérje: 0,6 g
Só: 0,16 g
Felhasználása:
1 liter habalapanyagból háromszoros mennyiségű hab nyerhető!
A tökéletes eredmény elérése érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. A hosszabb eltarthatóság érdekében hab készítése esetén hőmérséklete mindig maradjon 5 és 8C között.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 június