A Magic Milk laktózmentes habtejszínt 30% zsírtartalmú tejszínből készítik, melyhez laktáz enzimet adnak. A kiváló állagú tejszínhab eléréséhez a tejszínt felhasználás előtt alaposan le kell hűteni, majd a habszifonba téve, 2 patron felhasználásával elkészíteni a tejszínhabot.
Összetevők:
tejszín, stabilizátor (karragén), savanyúságot szabályozó anyag (E500), laktáz enzim.
A termék laktóztartalma kisebb, mint mint 0,01 g/100 g termék.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1217 kJ (295 Kcal)
Zsír: 30 g
- ebből telített: 20 g
Szénhidrát: 3,8 g
- ebből cukrok: 3,6 g
Fehérje: 2,5 g
Só: 0,08 g
Tárolás:
szobahőmérsékleten, felbontás után hűtve, 2-5C között tárolandó!
Származási hely: Magyarország