Puding illetve krémdesszert hidegen pillanatok alatt elkészíthető tejjel vagy bármilyen tejhelyettesítővel.
Összetevők:
Édesítőszer (xilit), Módosított keményítő, Zsírszegény kakaópor (13%), Aroma
Átlagos tápérték adatok 100 g termékben:
Energia (kJ) 1269 / (kcal) 302
Zsír 1,4g
- amelyből telített zsírsavak 0,9g
Szénhidrát 87g
- amelyből cukrok 0,5g
- amelyből poliolok (xilit) 49g
Rost 3,5g
Fehérje 3,1g
Só 0,26g
A tasak tartalmából 2 adag krémpuding készíthető.
Felhasználási javaslat:
250 ml tejhez, vagy növényi italhoz 50 gramm krémpudingpor szükséges. A krémpudingport hideg tejjel, vagy növényi itallal csomómentesre elkeverjük, majd gyorsfokozatú habverővel a krémállag eléréséig keverjük. A kész krémpudingot formákba töltjük, és hűvös helyre tesszük. Tetszés szerint díszíthetjük gyümölccsel, tejszín- vagy növényi habbal.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.
Forrás:gyártó/forgalmazó 2023