Puding illetve krémdesszert hidegen - pillanatok alatt elkészíthető tejjel vagy bármilyen tejhelyettesítővel.
Összetevők:
Édesítőszer (xilit), Módosított keményítő, Aromák, Színezék (karotinok)
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 1288 kJ / 306 kCal
Zsír 0,5g
- amelyből telített zsírsavak 0,5g
Szénhidrát 98g
- amelyből cukrok 0,5g
- amelyből poliolok (xilit) 55g
Rost 0,5g
Fehérje 0,5g
Só 0,01g
Felhasználási javaslat:
250 ml tejhez, vagy növényi italhoz 50 gramm krémpudingpor szükséges. A krémpudingport hideg tejjel, vagy növényi itallal csomómentesre elkeverjük, majd gyorsfokozatú habverővel a krémállag eléréséig keverjük. A kész krémpudingot formákba töltjük, és hűvös helyre tesszük. Tetszés szerint díszíthetjük gyümölccsel, tejszín- vagy növényi habbal.
Tárolás:
Száraz hűvös helyen!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023