Gluténmentes kenyérliszt élesztős tésztákhoz.
A kenyérliszt élesztőt tartalmaz. Elsősorban kenyeret, de bármilyen élesztős tészta elkészíthető belőle, arra kell figyelni, hogy az AnnaPanni liszt több folyadékot vesz fel, mint más lisztek a hozzáadott kiváló minőségű psyllium rost miatt (indiai útifű korpa). A gluténmentes lisztkeverékek között különlegességnek számít, hogy az AnnaPanni kenyér lisztkeverékben van élesztő. Ez jelentősen megkönnyíti az élesztős tészták elkészítését. Például kenyér sütése esetében csak vizet, kis olajat és sót kell hozzáadni és jól elkeverni. Nincs többé gond az élesztő változó minőségével. A keverékhez adott jó minőségű élesztő garantálja, hogy a kenyérfélék, sütemények mindig jól sikerülnek.
Összetevők:
rizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, dextróz, élesztő, növényi rost (psyllium), sűrítőanyag (E464), só, emulgeátor (E491).
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1389 kJ, Zsír: 0,6 g,
- ebből telített zsírsavak: 0,3 g,
Szénhidrát: 74,5 g,
- ebből cukor: 0,8 g,
Fehérje: 6,1 g,
Élelmi rost: 4 g,
Só: 1,3 g.
Tárolás:
A tasakot lezárva, száraz, hűvös helyen tárolandó!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 augusztus