SZAFI FREE GLUTÉNMENTES ROPOGÓS KÉRGŰ HAJDINÁS HÁZIKENYÉR LISZTKEVERÉK 500G
SZAFI FREE GLUTÉNMENTES ROPOGÓS KÉRGŰ HAJDINÁS HÁZIKENYÉR LISZTKEVERÉK 500G

SZAFI FREE GLUTÉNMENTES ROPOGÓS KÉRGŰ HAJDINÁS HÁZIKENYÉR LISZTKEVERÉK 500G

6.615 Ft
Termékkód: 59538
Kiszerelés: 500 g
Egységár: 13.230 Ft / kg
66 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3-5 munkanapon belül megkaphatja
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes
5% ajándék kupon a következő vásárlásához

Szafi Free Ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék 500 g

SÓ NÉLKÜL!

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, élesztőmentes, szójamentes, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, sütőpormentes, zsírszegény házi kenyér készíthető a lisztkeverékből, ami több nap után is puha marad.

Összetevők:
Hajdinaliszt (53%), tápiókakeményítő, kölesliszt, útifűmaghéj liszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag: citromsav
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Allergének:
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben - 100 g kész kenyérben*
Energia: 1406 kJ / 333 kcal - 775 kJ / 183 kcal
Zsír: 1,5 g / 1,0 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0,4 g / 0,2 g
Szénhidrát: 64 g / 35,0 g
 - amelyből cukrok: 1,2 g / 0,8 g
Rost: 14,0 g / 7,6 g
Fehérje: 8,7 g / 4,7 g
Só: 0 g / 0,8 g

* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján

Ropogós héjú illatos házi cipó recept

Hozzávalók (kb. 500 g-os kenyérhez):

Elkészítés:

Fontos megjegyzések:

  1. Ha valakinek gyengébb a sütője, és úgy érzi, hogy nem teljesen sült át a kenyér, az a következőképpen járjon el:
    Semmi esetre se süsse kenyér formában, ennél a kenyérnél nem szabad erős sütőben sem!
  2. Semmiféleképpen ne süsse műanyag szilikonos lapon, hanem papírra tegye rá.
  3. Ha a fenti 2 pont után is nedvesnek érzitek, akkor dagasztás után miután kezet mostatok, és neki állnátok a kenyér formázásnak, adjatok még hozzá 15 gramm lisztet úgy is gyúrjátok át a kenyér tésztát, majd formázzátok, és így süssétek meg, így már biztos nem lesz nedves a belseje. Továbbá ajánlom, hogy ne kenyeret, hanem zsemlét, kiflit, esetleg kisebb cipókat formázzatok belőle!
     

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2022 május

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.