A kukorica tortilla a mexikóiak által választott alap több hagyományos étel elkészítésekor.
A kukorica tortillák kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek kellemes ízt és autentikus textúrát kölcsönöznek nekik. Tökéletes választás az ínycsiklandozó fogásokhoz.
Összetevők:
kukoricaliszt (54%), víz, só, stabilizátorok (E466, E412), savanyúságot szabályozó anyag (E296), tartósítószerek (E282, E202)
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 965 kj / 228 kcal
Zsír 2,2g
- amelyből telített zsírsavak 0,4g
Szénhidrát 43g
- amelyből cukor 0,8g
Fehérje 5,3g
Só 0,98g
Elkészítés:
Helyezze egy közepes hőmérsékletű serpenyőbe a tortilla lapot és melegítse az ízlése szerint.
Tárolás:
Tárolja száraz, hűvös napfénytől védett helyen, míg felbontás után tartsa hűtőszekrényben és fogyassza el 7 napon belül.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 augusztus