Gluténmentes olasz mandulás keksz.
Összetevők:
Rizsliszt, Cukor, Mandula 16%, Pasztőrözött tojás, Kukoricakeményítő, Likőrbor, Lupin protein, Guarliszt, Aromák, Dinátrium-difoszfát, Nátriumsav karbonát, Só
Allergének:
Nyomokban szóját és tejet tartalmazhat.
Tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia: 1853 kJ/ 440 kcal
Zsír: 14,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,7 g
Szénhidrát: 68,9 g
- amelyből cukrok: 25,7 g
Élelmi rost: 5,3 g
Fehérje: 9,4 g
Só: 0,2 g
Felhasználás:
Eredetileg a toszkán Vin Santo nevű csodálatos desszertborba mártogatva illett fogyasztani, de teához és kávéhoz is nagyon jól passzol, illetve kiváló alapanyaga pohárkrémeknek is.
Származási hely: Olaszország
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023