GLUTÉNMENTES BARILLA PENNE TÉSZTA 400G
GLUTÉNMENTES BARILLA PENNE TÉSZTA 400G

GLUTÉNMENTES BARILLA PENNE TÉSZTA 400G

5.730 Ft
Termékkód: 53256
Kiszerelés: 400 g
Egységár: 14.325 Ft / kg
57 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3-5 munkanapon belül megkaphatja
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes
5% ajándék kupon a következő vásárlásához

A Penne az egyik leghíresebb tésztaféle és egész Olaszországban nagyon népszerű. A Penne, mely magyarul tollat jelent, cső alakú, ferdén levágott végekkel rendelkező forma, melyet a régi idők töltőtollának szára ihletett.  A bordázott felületű penne tészta kiváló a hús, zöldség, sajt és olaj- vagy vaj alapú szószokhoz is. Ugyanakkor szósszal és sajttal készült sült ételekhez is nagyszerűen illik.

Összetevők
fehér kukoricaliszt 65%, sárga kukoricaliszt 29.5%, rizsliszt 5%, ivóvíz, emulgeálószerek: zsírsavak mono és digliceridjei

Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 359 kcal / 1524 kJ
Zsír 1,8 g
 - amelyből telített zsírsavak  0,3 g
Szénhidrát 78,7 g
 - amelyből cukrok 1,2 g
Rost  1,1 g
Fehérje  6,5 g
Só 0,003 g

Elkészítés:

  1. KIZÁRÓLAG A SZÜKSÉGES VÍZMENNYISÉGET HASZNÁLJA - Általában fél és egy liter közötti vízmennyiség elegendő 100 gramm tészta elkészítéséhez. Ezzel a tudatos magatartással Ön odafigyel a Föld korlátozott vízkészleteinek problémájára.
  2. TEGYE FEL A FEDŐT A FAZÉKRA - Így a víz rövidebb idő alatt éri el a forráspontot.
  3. FORRÁSKOR ADJA HOZZÁ A SÓT A FŐZŐVÍZHEZ - A só lassítja a forrási folyamatot, ami magasabb gáz- illetve energiafogyasztást idéz elő.
  4. A FŐZÉSI IDŐ FELÉNÉL VEGYE LE AZ EDÉNYT A TŰZRŐL - A fedő alatt a tészta az elzárt tűz esetén is tovább fő.
  5. HASZNÁLJA AZ EDÉNYEK ELMOSÁSÁRA A TÉSZTAFŐZŐ VIZET - Így csökkentheti a vízfogyasztást.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen.

Származási hely: Olaszország

 

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2019 október

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.