Gluténmentes tészta lasagne készítéséhez. A tészta glutén-, tej-, tojás-, búzamentes, tartósító és mesterséges színezékmentes.
A Le Veneziane márka ma már önmagáért beszél. Minőséget képvisel, tésztái mind rendkívül finomak, és kifőzés után sem ragadnak össze.
Összetevők:
kukoricaliszt 55%, rizsliszt
Allergének:
Szóját is feldolgozó üzemben készül.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1515 kJ/357 kcal
Fehérje 6,85 g
Szénhidrát 79,71 g
- ebből cukor 0,52g
Zsír 0,80 g
- ebből telített zsírsav 0,14g
Élelmi rost 1,70g
Nátrium 0,01g
Felhasználás:
A használatra kész tésztalapokat nem kell előre kifőzni. Készítsünk egy húsos szószt és egy nagyon híg (esetleg gluténmentes) besamell mártást. Öntsünk egy kevés szószt egy tűzálló edény aljára. Tegyünk rá egy réteg száraz tésztalapot, majd húsos ragút és besamellt. Addig rétegezzük, amíg a hozzávalók elfogynak. Minden réteget szórjunk meg reszelt sajttal is. Kb. 5 réteg után az utolsó adag tetejét szórjuk meg jól sajttal és tegyünk rá néhány kisebb darab vajat. Majd 220C-on süssük 20 percig. 10 percig hagyjuk állni, mielőtt felvágjuk.
Tárolás:
Hűvös, száraz helyen tárolandó.
Származási hely: Olaszország
Forrás:gyártó/forgalmazó 2023.