A Hulala glutén- és laktózmentes cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, önmagában illetve 30%-os tejszín hozzáadásával. A már kész hab 8-12 C- on hűtve is megtartja állagát.
Összetevők:
víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (26%), cukor (11%), stabilizátorok: szorbit (E420), hidroxipropil-cellulóz (E463), tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e), szójalecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b), só, aromák, színezék: béta karotin (E160a)
Allergének:
szója, tej
Tápérték tartalom 100g termékben:
Energia: 1255 kJ | 300 kcal;
Zsír: 27,5 g
- ebből telített zsírsav 27,5 g
Szénhidrát 13,4 g
- ebből cukor 11,5 g
Rost 0 g;
Fehérje 0,6 g;
Só 0,22 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 június