Növényi alapanyagokból készült és laktózmentes, így laktózérzékenyek is fogyaszthatják.
Összetevők:
Kukoricaszirup (65%), növényi zsír, kálium-foszfát, kálcium-foszfát (stabilizátorok), szójabab mono és digliceridjei (emulgeátor), szilicium-dioxid (csomósodásgátló), betakarotin (színezőanyag).
Tápérték 100g termékben
Energia: 1979 Kj
Fehérje: 2 g
Szénhidrát: 60 g
Zsír: 26 g
Felhasználás:
Reggeli müzlik, turmixok, italok alkotórészeként, de felhasználható a legkülönfélébb főtt ételek elkészítéséhez is a tehéntej kiváltására (pl.: édességekbe, pudingokhoz, vagy főzelékekbe).
Elkészítés:
Adjunk két evőkanál növényi italport 3 dl langyos vízhez, és jól keverjük össze. Hideg italok készítésénél javasoljuk a turmixgép használatát.
Tárolás:
max. 25C-on 70% relatív páratartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagolást, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.