A kurkuma Indiából származó trópusi növény, felhasználása 4000 éves múltra tekint vissza.
A kurkuma aktív összetevője, amely élénk narancssárga színt és csodálatos egészségügyi előnyöket kölcsönöz, a kurkumin. A kurkuminnal végzett számos tanulmány eredményei azt mutatják, hogy a kurkuma hatékonyan küzd a különböző szervek gyulladásai ellen, csökkenti a szorongásos és depressziós tüneteket, csökkenti a koleszterin- és trigliceridszintet, támogatja a bélmozgást és az emésztést, segít javítani a rheumatoid arthritis (ízületi gyulladás) állapotát és még a rák terjedését is lassítja, valamint a kemoterápia negatív hatásait is csökkenti.
A legmagasabb minőségű bio kurkumaporunkat különféle ételekhez és italokhoz használható. Fogyasztási tipp: fekete borssal való használata kb. 2000%-kal növeli a kurkumin felszívódását.
Lehetséges jótékony hatásai:
Összetevők:
100% Bio Kurkuma
Tápérték (100g adagban):
Energia 1481 / 354 kJ/kcal
Zsír 9,88 g
- ebből telített zsírsavak 3,12 g
Szénhidrát 64,93 g
- ebből cukor 3,21 g
Rost 21,10 g
Fehérje 7,83 g
Só 0,038 g
Felhasználási javaslat:
1 teáskanál / nap. Fogyasztás előtt kérjük konzultáljon kezelőorvosával!
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, és erős, közvetlen napfénytől távol tárolandó.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2022 június