A Földön élő több mint 3 millió ehető növény közül nincs még egy olyan, amelynek táplálkozási értéke összehasonlítható lenne a kendermagéval. A kendermagban lévő fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetők. A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. az omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz a linolsavnak. A kendermag emellett jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van.
A kendermag pozitív hatásai:
Rendszeres fogyasztása alapvetően segíti szervezetünket abban, hogy megelőzzük vagy javítsuk a rosszindulatú elváltozásokat. A kendermag flavonoidjai az apigenin, vitexin.
Összetevők:
Kendermag őrlemény, C-vitamin (aszkorbinsav).
A kapszula borítása: zselatin. A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.
Hatóanyag napi adagban (1 kapszula / 2 kapszula)
Aminosavak
L-arginin 13,7 mg 27,4 mg
L-glutamin 19,2 mg 38,4 mg
L-asparigin 11,3 mg 22,6 mg
C-vitamin 30 mg RDA 50% / 60 mg RDA 100%
RDA a felnőttek számára ajánlott napi bevitel.
Felhasználási javaslat:
1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Figyelmeztetés:
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Kiszerelés: 100 db
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július