A kandírozásnak köszönhetően már nem csak nyáron élvezhetjük az egyik legkedveltebb gyümölcsöt, hanem az év bármely napján. Az eljárást követően megmarad az eper jellegzetes íze, és magas cukortartalma ellenére is megtartja a friss gyümölcsre jellemző jótékony tulajdonságait.
Összetevők:
földieper, cukor, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kén-dioxid, színezék: alluravörös AC; eper aroma.
Átlagos tápérték 100 g termékben*:
Energia (kJ/kcal) 1532 kJ/ 366
Zsír 1,5g
- telített zsírsavak 0,1g
Szénhidrát 84g
- amelyből cukor 72 g
Élelmi rost 1g
Fehérje 0,5g
Só 0,01 g
*A tápérték táblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
Kiszerelés: 100 g
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus