Csak és kizárólag érett, egészséges ananászok kerülnek aszalásra, miután meghámozták őket, és eltávolították a kevésbé ízletes torzsájától. Az aszalást követően fokozódik a gyümölcsben található vitaminok és ásványi anyagok koncentrációja, hiszen víztartalma 20-22 %-ra csökken.
Összetevők:
ananász, cukor, étkezési sav: citromsav, kén-dioxid.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia 1025 kJ / 245 kcal
Zsír 0,61 g
- amelyből telített zsírsavak 0,04g
Szénhidrát 64,4 g
- amelyből cukrok 47,2 g
Élelmi rost 7,1 g
Fehérje 2,7 g
Só 0,05 g
*A tápérték táblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
Kiszerelés: 100 g
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus