Természetes biológiai erjesztés útján készült.
Tartósításhoz és befőzéshez a legmegfelelőbb. Koncentrációjának köszönhetően tartósítják az élelmiszereket, és nem engedik, hogy a lében veszélyes mikroorganizmusok szaporodjanak el.
Összetevők:
Ivóvíz, erjesztett szeszes ecet maradék etanol szervetlen és szerves tápanyagok feldolgozatlan maradványai, savanyító élelmiszer, melyet az ecetbaktériumok segítségével tápanyagdússá tett és végleges koncentrációjúvá higított, finomított denaturált melasz-szesz kizárólagos biológiai erjesztésével gyártanak.
Felhasználási javaslat:
A BURG ételecet finom ízű, és a legjobb alapot adja uborka, gomba, paprika, cékla, káposzta, savanyú hal levéhez, vagy akár a húskülönlegességekhez is.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2022 július