A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza. Intenzív sárga színét a benne található kurkuminnak köszönheti.
Felhasználása: fűszerként; reggeli italokba, turmixokba keverve
Összetevők: kurkuma
Allergének:
A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1460 kJ
349 kcal
Zsír 9,7 g
- amelyből telített zsírsavak 1,8 g
Szénhidrát 44 g
- amelyből cukrok 3,2 g
Rost 23 g
Fehérje 9,7 g
Só 0,07 g
Tárolás:
száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Származási hely: India
Nettó tömeg: 100 g
Forrás:gyártó/forgalmazó 2023 augusztus