Köretként, levesnek, főzeléknek.
Összetevők:
vöröslencse
Allergének:
A termék búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 1393,93 KJ/333 Kcal,
Fehérje: 26,0 g,
Szénhidrát: 53,0 g,
- ebből cukor. 0,0 g
Zsír: 1,90 g,
- ebből telített: 0,10 g,
Só: 0,10 g
Felhasználás:
Fűszerezve, turmixolva kenyérre kenhető pástétomokat készíthetünk belőle.
Főzési ideje kb. 15-20 perc, ezalatt elveszíti piros színét, barna pürés állagú lesz. Gabonaneműekkel együtt fogyasztva teljes értékű fehérjéhez jutunk.
Extra tipp: elkészítésénél tegyen a vízbe ATAISZ VEGANTÉRIÁT!
Származási hely: Törökország