Levesbetétnek alkalmas gluténmentes daragaluskapor.
Összetevők:
kukoricaliszt, kukoricadara, növényi olaj, petrezselyemlevél, fűszerek.
Tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia: 1667 kJ/ 397 kcal,
Fehérje: 8,6 g,
Szénhidrát: 74,0 g,
Zsír: 13,2 g.
Felhasználás:
A zacskó tartalmát összekeverjük 4 tojással és 5 percig pihentetjük. Keverjük össze és fakanállal, gnocchi szitán át, részletekben nyomjuk bele a forrásban lévő levesbe, vagy ha nagyobb gnocchit szeretnénk, akkor kiskanállal vágjunk ki gnocchit a tésztából és dobjuk bele a forrásban lévő levesbe. Hagyjuk egy kicsit forrni, és kész is a leves. A gombócokat kb. 5 percig főzzük.
Tárolás:
Száraz és sötét helyen tárolandó!