Egyedülálló ízek, páratlan értékek. Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta varázslatossá teszi ételeinket, megnyugtatja lelkünket. Csak pár perc, és már tálalható is! Gondolja újra a megszokott ízeket, dobja fel kedvenc ételeit ezzel a finom, és utánozhatatlan gabonával.
Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?
Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani. Tojásmentes tészta.
Nettó tömeg : 250 g
Összetevők:
bio alakor ősbúzaliszt, víz
A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Átlagos tápérték / 100 g termékben:
Energia 1556kJ / 367 kcal
Zsír 1,9 g
- amelyből telített zsírsavak 0,3 g
Szénhidrát 72,6 g
- amelyből cukor 2,6 g
Élelmi rost 2,5 g
Fehérje 13,6 g
Só 0,025 g
Tárolás:
napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus