Az egyik legsokoldalúbban felhasználható növényt, a bambuszt a konyhaművészet is felfedezte magának. A liszt állagú alapanyag egyedülálló, újító komponense az ízletes fogásoknak, mely jól beilleszthető a modern étrendekbe is.
Gazdagítsa ételeit a természetes Nature Cookta Bambuszrost hozzáadásával, hogy a család asztalára mindig rostdús ételek kerülhessenek! Egyáltalán nem rejt magában tartósítószert és allergéneket. A 100%-ban növényi rostot a bambusz szárából nyerik.
A BAMBUSZROST A KONYHÁBAN
Speciális ételek összetevőjeként olyan feladatokat lát el, amelyek az emberi testet igyekeznek a legjobb formában tartani. A bambuszrost duzzasztóképessége miatt vizet szív magába, ezért a tészták készítésénél térfogatnövelő hatású; állagukat lággyá, omlóssá varázsolja. A húsok sütése közben kevesebb zsír felszívódását teszi lehetővé. Nem csak lazítja és javítja az aprósütemények és péksütemények textúráját és ízét, hanem az eltarthatósági idejét is meghosszabbítja. Alkalmazásával az elkészült ételek szeletelése is könnyebbé válik, a pékáruk kérge pedig kifogástalan minőségűvé. A nap bármely szakaszának étkezésébe illeszthető: legyen szó főzelékek sűrítéséről, vagy kakaós csiga sütéséről.
A bambuszrost használata kényelmes módja annak, hogy hogyan pótoljuk vagy egészítsük ki a napi rostszükségletünket.
Tartalmaz: 100% bambuszrost
Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energia: 770 kJ/ 192kcal
Zsír: 0 g
- ebből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 0,1g
- ebből cukor: 0,1 g
Rost: 96 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,19 g
Tárolás:
A terméket száraz, jól szellőztetett helyen tárolja!
Kiszerelés: 150 gramm
Figyelmeztetés:
A bambuszrost fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023 október