A konjak növény gyökeréből állítják elő vízelvonással, őrléssel. Liszt, keményítő, zselatin helyettesítésére kiválóan alkalmas, például szószokba, levesekbe, lekvárokba, pudingba, gyümölcszselékbe stb.
Diétázóknak kíváló alacsony zsír- és szénhidráttartalma miatt. A Naturmind konjacliszt felhasználható ételek sűrítéséhez, valamint pudingok és öntetek készítéséhez.
Összetevők:
Konjak (konjac) liszt
Átlagos tápanyagtartalom 100g termékben:
Energiaérték: 750 kJ / 179 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g g
Szénhidrát: 4,1 g
- amelyből cukor: 2,9 g
Rost: 83,5 g
Fehérje: 0,9 g
Só: 0,125 g
Kalcium: 500 mg (62,5% NRV)
Figyelmeztetés:
A terméket szárazon, magában nem ajánlott fogyasztani!
A termék szóját, glutént és olajos magot is feldolgozó üzemben készül.
Forrás: Gyártó/forgalmazó 2020. július