KIFUTÓ TERMÉK
A Clearspring organikus japán umeboshi paszta (sóval pácolt szilvapaszta) egy fanyar és csípős fűszer, amellyel sushit, mártogatósokat, önteteket, kenhetőeket és szószokat lehet élénkíteni. Adjon hozzá egy keveset a noriba csomagolt rizsgolyók közepéhez vagy a rizs tetejéhez, amikor sushi tekercset készít. Helyezzen egy vékony réteget a vaskos uborkára, hogy hűsítő nyári csemegét készítsen, és takarékosan kenje meg a főtt csemegekukoricára a vaj és a só alternatívájaként. Ne felejtse el mindig kis mennyiségben használni az umeboshi pasztát, mivel tömény és sós.
Összetevők:
japán ume szilva*(89%), tengeri só, shiso (perilla) levelek*
* bio gazdaságból származó
Tápérték 100g termékben:
Energia kJ: 129 / kCal: 31
Zsír: 0,5g
- ebből telített: 0,1g
Szénhidrát: 4,6g
- ebből cukrok: 0,8g
Fehérje: 1,1g
Só: 16,9g
Felhasználási javaslat:
Sushik, mártások, öntetek, pástétomok és szószok élénkítésére használhatunk. Tegyen egy keveset a Noriba csomagolt rizsgolyók közepébe, vagy a rizs tetejére a Sushi tekercsek elkészítésekor. Helyezzen egy vékony réteget a vaskos uborka karikákra, hogy hűsítő nyári csemegét kapjon, vagy használja vaj és a só helyett főtt csemegekukoricára kenve. Ne feledje, hogy az Umeboshi pasztát kis mennyiségben használja, mivel koncentrált és sós.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen!
Figyelmeztetés:
Koncentrált, erös íz jellemzi, óvatosan ízesítsen!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 augusztus