A magas antioxidánstartalomú, magnéziumban és cinkben, D-vitaminban és foszforban, valamint mangánban gazdag tökmag a tök ehető magja. Jelentős linolsav-tartalmának köszönhetően pozitív hatással lehet a hólyag- és prosztatabetegségek megelőzésére. A benne található proteáz-inhibitorok gátolják a vírusok és baktériumok aktivizálódását a bélrendszerben.
Az ovális formájú, lapos felületű, világosbézs színű külső héjjal rendelkező mag alkalmazható saláták, sós sütemények ízesítéséhez, hozzáadhatjuk joghurthoz, túróhoz, túrókrémhez, de ehetjük akár magában is, nassolnivalóként.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 2339 kJ / 559 kcal
Zsír 49 g
- amelyből telített zsírsavak 8,6 g
Szénhidrát 10 g
- amelyből cukrok 1,4 g
Fehérje 30 g
Só 0,02 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási hely: Kína
Figyelmeztetés:
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!