Mi a Manuka méz?
A méhek az Új-Zélandon őshonos Manuka fa (Leptospermum scoparium) friss illatú virágairól gyűjtik be a nektárt. Ennek eredménye egy narancssárga, enyhén karamelizált méz. Ebben a mézben természetes formában van jelen a metilglioxál (MGO™), mely biztosítja a méz egyedi antibakteriális erejét.
A Manuka méz antibakteriális hatását 20 évnyi kutatás igazolja, beleértve Dr. Molan professzornak, az Új-Zélandi Waikato Egyetem biokémikusának tanulmányai is.
Az MGO™, a Manuka egyedülálló faktora:
A Manuka méz egyedi faktora, az MGO™, egy terápiás tulajdonsággal rendelkező összetevő, amelynek célja, hogy jelezze a méz antibakteriális erejét.
MGO™ 250+ méz - Közép szint:
Bakteriális és gombás fertőzések esetén ajánlott.
A Manuka méz MGO™ 250+ gyógyhatásai:
Felhasználási javaslat:
Tárolás:
Jól lezárva, szobahőmérsékleten, nedvességtől és fénytől óvott helyen.
Figyelmeztetések:
Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. december