A csokoládés manduladrazsé magas E vitamin tartalmú mandulából és belga tejcsokoládéból és kakaóporból készül. A mandulát, "a magvak királyát" és a csokoládét, "az istenek eledelét" mintha egymásnak teremtették volna; és a jó dolgok azért teremtettek, hogy örömünket leljük bennük.
Összetevők:
tejcsokoládé (min.50%) [cukor, kakaóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma)], pörkölt, hántolatlan mandulabél, kakaópor
Tejcsokoládéban kakaó szárazanyag legalább 35%, tej szárazanyag legalább 14 %.
Allergének:
szója, mandula, tej
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 2458kJ/ 591kcal
Zsír 41g
- amelyből telített zsírsavak 17g
Szénhidrát 44g
- amelyből cukrok 40g
Rost 5g
Fehérje 9g
Só 0,1g
Tárolás:
Fénytől védett, hűvös helyen tárolandó! 0-18 celsius között.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 február