A fahéjas ízű, csokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó friss mandulából készül, melyet ropogós aranybarnára pirítunk, bevonjuk valódi tejcsokoládéval, valamint egy csipetnyi fahéjjal és korianderrel fűszerezzük. A mandula a természetes E-vitamin leggazdagabb forrása, kiemelkedően sok fehérjét és rostot tartalmaz, tökéletes összhangot teremt a csokoládéval, amely erőt ad, fokozza az agyműködést és élénkíti a vérkeringést.
Összetevők:
tejcsokoládé (min. 50%) [cukor, kakaóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma], pörkölt, hántolatlan mandulabél, zsíros tejpor, őrölt fahéj, őrölt koriander, fahéj aroma.
Tejcsokoládéban kakaó szárazanyag legalább 35%, tej szárazanyag legalább 14 %.
Allergének:
Tartalmaz mandulát, tejet, szóját. Nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 2489kJ/599kcal 30%
Zsír 43g 61%
- amelyből telített zsírsavak 15g 75%
Szénhidrát 39g 15%
- amelyből cukrok 34g 38%
Rost 6g -
Fehérje 11g 22%
Só 0,1g
Tárolás:
Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tartandó!