ÉDEN PREMIUM BORSÓFEHÉRJE GRANULÁTUM VEGÁN 100G
ÉDEN PREMIUM BORSÓFEHÉRJE GRANULÁTUM VEGÁN 100G

ÉDEN PREMIUM BORSÓFEHÉRJE GRANULÁTUM VEGÁN 100G

2.184 Ft
Termékkód: 56111
Kiszerelés: 100 g
Egységár: 21.840 Ft / kg
21 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3-5 munkanapon belül megkaphatja
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

Hús helyettesítésére szolgáló, növényi alapú alternatíva. Felhasználási terület: Darált hús helyettesítésére alkalmas.

A texturált borsófehérje granulátum új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet.
Végre egy újabb növényi alternatíva a darált hús és a szójabab helyettesítésére adalékanyagok nélkül. A granulátum saját tömegéhez képest képes lehet háromszor annyi folyadékot felvenni és felhasználásának szinte csupán a képzelet szabhat határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveheti az ízeket. A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezhet. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk".

Összetevők
100% texturált borsófehérje

Allergének
A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia 1545 kJ
367 kcal
Zsír 5 g
 - amelyből telített zsírsavak 0,9 g
Szénhidrát 17 g
  - amelyből cukrok 3,5 g
Rost 16 g
Fehérje 55 g
Só 0,03 g

Elkészítési javaslat:
300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g Himalája sót és 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje granulátumra, fedjük le és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább.

Tárolás
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen

Származási hely: Norvégia

Nettó tömeg: 100 g

Forrás: gyártó/forgalmazó 2023 augusztus

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.