Hús helyettesítésére szolgáló, növényi alapú alternatíva.
A texturált borsófehérje kocka új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet.
Végre egy újabb növényi alternatíva a kockázott hús és a szójabab helyettesítésére adalékanyagok nélkül. A kocka saját tömegéhez képest képes lehet háromszor annyi folyadékot képes felvenni és felhasználásának szinte csupán a képzelet szabhat határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveheti az ízeket. A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezhet. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk".
Felhasználási terület:
Apróra vágott hús helyettesítésére alkalmas.
Összetevők: 100% texturált borsófehérje
Allergének:
A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Elkészítési javaslat:
300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g Himalája sót és 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje kockára, fedjük le és hagyjuk állni 10 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia 1630 kJ / 385 kcal
Zsír 7 g
- amelyből telített zsírsavak 1,3 g
Szénhidrát 11 g
- amelyből cukrok 1,6 g
Rost 10 g
Fehérje 65 g
Só 1,1 g
Tárolás:
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Származási hely: Norvégia
Nettó tömeg: 100 g
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023 augusztus