A ropogósra sült ostya teljes kiőrlésű ősbúzalisztből készül, ami természetesen alacsony gluténtartalommal rendelkezik, és könnyen emészthető. A kék agavé inulin fogyasztása nem befolyásolja a vércukorszintet, az ostya alkalmas azoknak, akik étrendjükben kerülik a cukrot. Természetes prebiotikus rostként az inulin javítja a bél mikrobiotáját azáltal, hogy táplálékként szolgál a jó baktériumok számára.
Összetevők:
Bio teljes kiőrlésű alakor ősliszt /glutént tartalmaz/, bio agave inulin, bio kókuszvaj, bio napraforgómag paszta, bio sovány tejpor, bio kakaópor, bio napraforgóolaj, térfogatnövelő szer: nátrium-bikarbonát, só, antioxidáns: bio rozmaring kivonat.
Allergének: szója, földimogyoró, dió
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 2232 kJ (536,27 kcal)
Zsír: 33,3 g
- ebből telített: 19,9 g
Szénhidrát: 42,4 g
- ebből cukrok: 3,02 g
Fehérje: 11,59 g
Só: 0,32 g
Tárolás:
Hűvös, száraz helyen tartandó.
Származási hely: Bulgária
Forrás: gyártó/forgalmazó 2022 június