Meggy gyümölcsszörp.
Egyszerre kellemesen fanyar és édes ízvilág.
Bármikor felidézhető vele gyermekkorunk legszebb “málna-élménye”, ha már unod a hagyományos szörp ízeket, feltétlenül próbáld ki! Sok jéggel, mentalevéllel emeld új szintre a régi korok meggyszörpjének élményét!
Összetevők:
Fruktóz-glükóz szirup, Víz, Meggylé 50% (sűrítményből visszahígítva), Étkezési sav: citromsav, Édesítőszerek (Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol-glikozidok), Aroma, Tartósítószerek (kálium-szorbát, Na-benzoát)
Tápanyagok: 100 ml szörpben 100 ml kész italban
Energia 1362 kJ/ 320 kcal 57 kJ/ 13,3 kcal
Zsír 0 g 0 g
- amelyből telített zsírsavak 0 g 0 g
Szénhidrát 75 g 3,1 g
- amelyből cukrok 66 g 2,8 g
Fehérje 0,2 g 0,008 g
Só 0,2 g 0,008 g
Rost 0,1 g 0,004 g
Számított tápanyagértékek: per 100ml 100 ml kész italban
Energia (kJ) 1362 57 (kcal) 320 13.3
Zsír (g) 0 0
- ebből telített zsírsavak (g) 0 0
Szénhidrát (g) 75 3.1
- ebből cukor (g) 66 2.8
Élelmi rost (g) 0.1 0.004
Fehérje (g) 0.2 0.008
Só (g) 0.2 0.008
Elkészítés és felhasználás
Hígítási arány: 1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz.
Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,08%.
Tárolás:
(10-23C). Száraz, hűvös helyen.
Forrás: Gyártó/forgalmazó 2020. június