Összetevők:
lisztkoncentrátum ((élelmi rost (bambusz, búza), stabilizátor: módosított kukoricakeményítő, lenmagliszt, búzafehérje, sűrítőanyag: pektin, növényi olaj: repce, étkezési sav: tejsav, emulgeálószer: E471, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzim)), TL búzaliszt, tyúktojás
Allergén: glutén, tojás
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia: 1363 KJ/327 kcal,
Zsír: 4,3g,
- amelyből telített: 1,0g,
Széndidrát: 42,0g,
- amelyből cukrok: 0,6g,
Rost: 30,1g,
Fehérje: 15,0g,
Só: 0,13g
Elkészítés:
A tésztát ötszörös mennyiségű forró, lobogó, sós vízbe tesszük,és óvatosan keverve 6-10 perc alatt puhára főzzük.
Vagy: újra-forrástól számítva 2 percig főzzük, majd lefedve, levéve a tűzről, puhára duzzasztjuk.
Forrás:gyártó/forgalmazó 2015. május