A Dennre bio céklalé gluténmentes, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó céklából készül, és egy igazán jó ízű zöldséglé.
A bio céklalé kedvező hatása:
A cékla gazdag tápanyagforrás így fogyasztása kifejezetten jótékony hatással van szervezetünkre, emellett kifejezetten tápláló. Sok antioxidánst tartalmaz, így védi a sejteket a szabad-gyökök károsító hatásától. Antioxidáns hatását növeli a béta-karotin, a flavonoidok, és a cékla vörös színét adó betalain.
A cékla sok vitamint tartalmaz, A, B1, B2, B6, folsavat, C vitamint, emellett számos ásványi anyagot: vasat, kalciumot, magnéziumot, szilíciumot, rezet, nátriumot, káliumot, foszfort, jódot, bórt, mangánt, lítiumot. Valóságos vitamin és ásványi anyag bomba. Növeli a szervezet energiaszintjét, kitűnő vitalizáló.
Kiszerelés: 500 ml
Összetevők:
céklalé (99%) *, citromlé koncentrátumból citromlé *, antioxidáns: aszkorbinsav
*ellenőrzött biológiai gazdálkodásból
Átlagos tápérték 100g/mI-ben:
Energiatartalom: 158 kJ / 37 kcal
Zsír: 0,1 ml
- ebből telített zsírsav: 0,01 ml
Szénhidrát: 8 ml
- ebből cukor: 8 ml
Fehérje: 1 ml
Só: 0,1 ml