Szereted a padlizsánkrémet? Most lehetőséged nyílik megkóstolni az eredeti erdélyi receptúra alapján készült ínycsiklandó szendvicskrémet a Vegabond jóvoltából!
Alapja padlizsán, mely segít a vas előállításában, valamint kiváló antibakteriális hatással bír. A-, B1-, B2-, illetve C-vitaminok is megtalálhatóak benne, ásványi anyagok közül pedig kálium, kalcium, foszfor, magnézium és nátrium. A 100% növényi alapanyagokból, tartósító- és színezékmentesen előállított szendvicskrém. Ajánljuk minden hidegkonyhai készítményhez, illetve sütéshez, főzéshez.
Összetevők:
padlizsán (67%), növény olaj, vöröshagyma, tengeri só, mustár (víz, ecet, mustármag, só, cukor, kurkuma), nádcukor, feketebors.
Allergének:
Mustármagot tartalmaz
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia: 882 kJ / 214 kcal,
Zsír: 21,6 g,
- amelyből telített zsírsavak: 1,6 g,
Szénhidrát: 2,5 g,
- amelyből cukrok: 2,1 g,
Só: 1,14 g,
Fehérje: 1,2 g
Felhasználás:
Melegszendvicsekre hidegkonyhai készítményekhez és tésztaszószok készítéséhez.
Tárolás:
Száraz hűvös és fénytől védett helyen tartandó. Felbontás után hűtőben tartva 7 napig fogyasztható.
Ellenőrzést végzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Forrás: gyártó/forgalmazó, 2017. július